Prémiový obsah
★★★
14.9K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
V míse smícháme med, chilli, olej, sůl, pepř a sojovou omáčku. Vepřová žebra omyjeme a potřeme marinádou
Žebra rozdělíme na kousky a dáme do mísy. V misce smícháme olej s mletou paprikou, chilli, kmínem,solí
Smícháme si pyré, česnek, omáčky a med. Žebra naporcujeme a obalíme v marinádě. Na plech si dáme pečící
Žebírka osolíme, opepříme, polijeme olejem a necháme Upečená žebírka vytáhneme, přidáme smetanu, masovou
Žebírka po okrajích nakrojíme, naklepeme, osolíme a Každou porci žebírka obložíme dušeným ovocem, posypeme
Ingredience na marinádu pořádně promícháme, žebírka Během dopékání je dobré žebírka otáčet a potírat vypečenou
Žebírka potřete a vložte na 2–4 hodiny marinovat do Žebírka vložte do pekáče, lehce podlijte vodou a přiklopte