Prémiový obsah
★★★
8.1K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
víno, vývar a upečeme doměkka. Nejlepší přílohou je zelenina.
Přidáme prolisovaný česnek, očištěnou zeleninu a krátce
Vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, osolíme a s vepřovou panenkou.
Do výpeku na pánev nalijeme víno a vývar, přidáme pokrájené Hotovou panenku nakrájíme na plátky a podáváme s připravenou
Přilijeme víno a necháme ho odpařit, vložíme maso a Přidáme druhou polovinu zeleniny a zalijeme horkým
Maso přesuneme do pekáčku a přidáme nakrájenou zeleninu
K podušené zelenině přidáme porce očištěného kapra, posolíme, okořeníme, posypeme drceným kmínem a podlijeme vínem
Opečené maso vytáhneme a na sádle opražíme zeleninu šťávu zaprášíme moukou, rozředíme vodou, přilijeme víno
Mezitím si připravíme zeleninu. Naloženou panenku grilujeme ze všech stran, tak aby
oleje uděláme marinádu, do které postupně přidáváme panenku Nakonec maso vyjmeme a zeleninu rozmixujeme.
Na pánev, kde jsme připravovali panenku dáme víno a Jakmile je panenka hotová a zelenina opečená podáváme