Prémiový obsah
★★★★
15.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na tuku, sejmeme z plotny, vmícháme mletou papriku, zpěníme, zaprášíme
Papriky, rajčata, cibuli a feferonku nakrájíme, smícháme a umeleme na mlýnku. Přidáme zbytek ingrediencí
Tvaroh si nadrobíme do misky, přidáme smetanu a sůl a smícháme. Cibuli nasekáme najemno, přidáme papriku
V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme mléko, tvaroh, olej, vejce a vypracujeme ze směsi
Smícháme všechny suroviny kromě papriky, tu nakrájíme na kostky a přidáme nakonec. Pak necháme v lednici
Papriky omyjeme a rozkrojíme na čtvrtiny. Do nich z vnitřní strany dáme tvaroh rozmíchaný s bylinkovou
Papriky omyjeme, očistíme, zbavíme semeníků a nakrájíme na kostičky. Rajčata oloupeme a nakrájíme na
Naporcovaný bůček vložíme do vymazané zapékací misky
Nejprve bůček orestujeme na sucho ze všech stran, poté Bůček přeložíme na plech a pečeme 20 minut při 200°
Nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na sádle. Přidáme nakrájené maso a ještě chvíli restujeme. Poté