Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
1 h 10 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Panenku očistíme od blan, osolíme, opepříme. Ratatouile podáváme s pečenou panenkou přelitou máslovým
Panenku omyjeme, osušíme, očistíme a pak osolíme i Podáváme s pečeným bramborem.
Mezitím odblaníme panenku, osolíme, opepříme a osmahneme Poté panenku přidáme k bramborám a pečeme společně
Příprava masa: Panenku nakrájíme na špalíčky a osolíme Podáváme s panenku a bramborem.
Vepřové maso rozdělíme na špalíčky a poté dáme do marinády vytvořené z citronové šťávy, soli, oleje a
Panenku očistíme, ze všech stran osolíme, opepříme Na pánvi rozpálíme olivový olej a obalenou panenku
Panenku nakrájíme na špalíčky.
Hotovou panenku nakrájíme na plátky a podáváme s připravenou
Panenku osolíme a opepříme, na pánvi rozpálíme olej a panenku ze všech stran osmahneme.
Maso omyjeme a zbavíme blanek. Opečeme na pánvi na rozpáleném oleji. Dáme do pekáčku na 10 minut dopéct
Panenku omyjeme, odbalníme a osolíme.
rozpáleným olejem osmahneme osolenou a opepřenou panenku Nejvíce se hodí pečené brambory, u nás doma však vítězí