Prémiový obsah
★★★★
3.8K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
-lepší je využít již předuzená kolena
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Ke konci pečení potřeme medovou pastou - med rozmícháme Medové koleno na pivě podáváme s bramborovým salátem
Cibuli a česnek oloupeme a překrojíme napůl. Do velkého hrnce dáme vodu, česnek, všechno koření a přivedeme
Omytá kolínka a bůček, kterému jsme nakrájeli kůrčičku
Všechen česnek oloupeme a prolisujeme. V hrníčku smícháme česnek, olej, sůl pepř a nasekanou cibulku.
misky a rozmícháme v něm koření, sojovou omáčku a med Připravenou marinádou poté potřeme kolínko a necháme
Dobře omytá vepřová kolena dáme do hrnce spolu s bobkovým připravíme smícháním kečupu, černého piva, lžíce medu
Kolínka omyjeme a dáme do sádlem vymazaného pekáče
Všechny přísady smícháme a necháme uležet. Mezitím si očistíme žebra a rozdělíme je na menší kousky.