Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Játra a maso nakrájíme na kousky a osolíme. Papriku zbavíme jadřinců a nakrájíme na kousky tak velké
Všechnu zeleninu omyjeme, zbavíme nečistot a nakrájíme na kousky. Poté zeleninu střídavě napícháme na
Pekáč vytřeme plátkem slaniny a na dno pekáče položíme plátky slaniny. Maso mírně naklepeme, posolíme
Množství a druh zeleniny si zvolíme podle chuti. Vezmeme železná napichovátka nebo špejle a omytou, očištěnou
Plech vymažeme sádlem. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Klobasy a paprika nakrájíme na
Hovězí maso, slaninu a cibuli pokrájíme na stejné plátky o váze asi 20 g. Na ocelovou tyč napichujeme
Kuřecí maso nakrájíme na kousky a osolíme, opepříme a potřeme olejem. Napichujeme na špejle s střídavě
Maso si omyjeme a pokrájíme na menší kousky, dále také slaninu, klobásy a cibuli na kolečka. Papriku
Všechny ingredince nakrájíme na kousky a střídavě napichujeme na jehle. Poté dáme na gril. Potíráme je
Vepřové maso nakrájíme přes vlákna na řízky, které naklepeme a nakrájíme na asi 2 cm celké čtverečky,
zázvor, kmín a kari koření, osmahneme, vložíme zpět ražniči Smícháme bílý jogurt s hořčicí, tuto omáčku přidáme k ražniči