Prémiový obsah
★★★
18.2K čtenářů
1 h 5 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Fazole a kukuřici scedíme a necháme okapat v sítku. Mexický guláš podáváme se lžící zakysané smetany, pečivem
Tenhle recept je úprava mexického originálu a proto strašně rychle a strašně moc, nevaříme huspeninu ale guláš
Cibuli pokrájíme na drobné kostičky, maso pokrájíme na kostky a na cibuli opečeme. Podlijeme vodou, osolíme
Jakmile je maso měkké, přidáme fazole a kukuřici. Na pánvi osmahneme plátky slaniny a podáváme guláš
Fazole uvaříme dle návodu. necháme spolu se směsí prohřát a přimícháme uvařené fazole
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Restujeme asi 10 minut a pak přidáme zcezené uvařené fazole
Na sádla osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme k ní osmahnout i maso. Poté zasypeme mletou