Prémiový obsah
★★★
13.8K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Bůček omyjeme a špičatým ostrým nožem v něm uděláme Plněný bůček nakrájíme na porce a ozdobíme listy hlávkového
Bůček omyjeme, osušíme a uprostřed nařízneme, aby vznikla
Bůček omyjeme a rozřízneme ho tak, aby v něm vznikla Hotový bůček posypeme jemně nasekanou petrželovou natí
Vepřový bůček povaříme v trošce vody s rozčtvrcenou Uvařený bůček nakrájíme na plátky asi 2 cm široké.
Maso očistíme, vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme a na rozpáleném sádle po všech stranách opečeme
V kastrolu na sádle oretujeme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a promícháme. Vložíme pokrájené maso