Prémiový obsah
★★★
19K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Z kýty nakrájíme plátky masa, které odblaníme, dobře naklepeme, potřeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme
Z telecího masa nakrájíme čtyři řízky, které naklepeme Na talíř dáme kupku dušené rýže, k ní opečené řízky
Telecí maso nakrájíme na plátky. Plátky naklepeme, osolíme a kraje nařežeme. Jednu stranu plátku obalíme
Maso nakrájíme na řízky, okraje nařízneme, naklepeme Potom zmírníme oheň a řízky dopečeme doměkka.
Řízky odblaníme, na okraji nařízneme, naklepeme a mírně části másla zpěníme na jemno nakrájenou cibuli a řízky
Mezitím řízky okořeníme pepřem a mletou paprikou a Zahustíme rozmíchaným škrobem, řízky rozdělíme na talíře
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na menší řízky a osolíme Hotové podáváme zelí společně s kuřecími řízky a bramborami
Telecí maso nakrájíme na řízky, které zlehka naklepeme Šťávu potom zalijeme řízky.
očistíme, pokudjsou prsíčka vcelku, tak je nakrájíme na řízky Přírodní řízky je dobré podávat s bramborovou kaší,