5.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Z těsta děláme knedlíčky,které v polévce 5 minut povaříme.Knedlíčky Mohou se též usmažiti jako knedlíčky bramborové.
Z kýty nakrájíme plátky masa, které odblaníme, dobře naklepeme, potřeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme
Do omáčky vložíme řízky. K řízkům přidáme žampiony, rozdělíme na talíře a posypeme
Z telecího masa nakrájíme čtyři řízky, které naklepeme Na talíř dáme kupku dušené rýže, k ní opečené řízky
Telecí maso nakrájíme na plátky. Plátky naklepeme, osolíme a kraje nařežeme. Jednu stranu plátku obalíme
Řízky odblaníme, na okraji nařízneme, naklepeme a mírně části másla zpěníme na jemno nakrájenou cibuli a řízky
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na menší řízky a osolíme Hotové podáváme zelí společně s kuřecími řízky a bramborami
Maso nakrájíme na řízky, okraje nařízneme, naklepeme Potom zmírníme oheň a řízky dopečeme doměkka.
Telecí maso nakrájíme na řízky, které zlehka naklepeme Šťávu potom zalijeme řízky.