Prémiový obsah
★★★★
5.8K čtenářů
2 h 10 m
Kuchař Berda
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
Cibuli a jablíčka nakrájíme na měsíčky a promícháme. Česnek rozkrojíme napůl, přidáme, maso si osolíme
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme nasolené a trošku opepřené maso. Zprudka osmahneme
Upečenou krkovičku podáváme s dušeným červeným zelím
Játra naložíme přes noc do mléka - zjemní nám chuť. Druhý den vepřová játra dobře opláchneme a nakrájíme
Játra omyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky a lehce Hotová játra vyjmeme a uchováme v teple.
Opláchnutá, odblaněná vepřová játra namočíme do mléka Játra osolíme a podáváme s kečupem, opečenými bramborami
Vepřová játra nakrájíme na plátky, vepřové maso na jíšku spojíme s druhou polovinou polévky s masem a játry
Játra dáme do mísy, zalijeme je mlékem a necháme je Pak játra opláchneme, nakrájíme je na řízečky, naklepeme