Prémiový obsah
★★★★★
42.8K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Silnou kůži nařízneme nožem na čtverce. Smícháme sůl, pepř, kmín směs potřeme na maso ze všech stran
Vepřovou kýtu zbavenou tuku rozkrájíme přes vlákno Vepřové mase několikrát vyšší obsah vitamínu B, než
Řízky naklepeme a osolíme. Na oleji osmahneme cibulku a přidáme k ní maso. Podlijeme vínem a dusíme dosud
Vepřové maso omyjeme a osušíme. s šalvějí, prolisovaným česnekem a mletou sladkou paprikou
Nejprve rozšleháme žloutky se solamylem, maso omyjeme, nakrájíme ho na plátky, naklepeme a na okrajích
Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme a osolíme. Cibuli, česnek, salám a párky nakrájíme na kolečka
Maso necháme vcelku, očistíme, osolíme a opečeme na rozpáleném sádle. Opečené maso podlijeme teplou vodou
Maso nejprve důkladně naklepeme, osolíme, opepříme, lehce poprášíme hladkou moukou a potom ho osmažíme
Omyté a osušené maso nakrájíme na řízky, mírně naklepeme, osolíme, posypeme pepřem, kari kořením a na
S misce smícháme hladkou mouku, sůl, papriku a pepř V koření obalíme kousky vepřového masa.
Na oleji orestujeme cibuli, česnek, maso, zasypeme paprikou Dusíme asi půl hodiny, přidáme papriku a ještě 20 minut
Tento způsob úpravy masa neznám, ale nemusí být špatný