Prémiový obsah
★★★
8.2K čtenářů
2 h 10 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Stehna si osolíme a dáme do hlubšího pekáče, šalotku dáme na čtvrtky, pomeranč a citron na plátky a přidáme
Silnou kůži nařízneme nožem na čtverce. Smícháme sůl, pepř, kmín směs potřeme na maso ze všech stran
Maso omyjeme, osušíme a ze všech stran ho opečeme na rozpáleném tuku. Opečené maso vyjmeme a ve vypečené
Nejprve rozšleháme žloutky se solamylem, maso omyjeme, nakrájíme ho na plátky, naklepeme a na okrajích
Maso necháme vcelku, očistíme, osolíme a opečeme na rozpáleném sádle. Opečené maso podlijeme teplou vodou
Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme a osolíme. Cibuli, česnek, salám a párky nakrájíme na kolečka
Řízky naklepeme a osolíme. Na oleji osmahneme cibulku a přidáme k ní maso. Podlijeme vínem a dusíme dosud
Vepřovou kýtu zbavenou tuku rozkrájíme přes vlákno Vepřové mase několikrát vyšší obsah vitamínu B, než
Maso nejprve důkladně naklepeme, osolíme, opepříme, lehce poprášíme hladkou moukou a potom ho osmažíme
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, necháme odležet. Na oleji orestujeme cibuli, česnek, maso, zasypeme
Maso potřete solí a vložte do pekáče. Přilijte 1 cm vrstvu vody. Vložte do trouby a pečte na 200 stupňů