Prémiový obsah
★★★
12K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Do vepřové panenky uděláme dlouhým nožem kapsu a osolíme Dáme vařit játra, orestujeme špenát, osolíme, opepříme
Panenku omyjeme, odblaníme, osolíme, opepříme a zprudka prořízneme a naplníme špenátem s mozzarellou.
Osmahneme cibulku, na ní podusíme nakrájený špenát, panenku..
Maso omyjeme, zbavíme blanek a ostrým nožem panenku Špenát smícháme s prolisovaným česnekem a naplníme
Panenky omyjeme, osušíme čistou utěrkou a podélně rozkrojíme Plněné panenky vložíme do pekáčku a zasypeme je nakrájenou
Přisypeme hrášek a nivu. Nakonec vmícháme špenát a těstoviny.
Maso odblaníme, osolíme, opepříme a nařízneme tak aby se vytvořila kapsa. Do otvoru dáme plátky šunky
Vepřovou panenku očistíme od tuku, rozřízneme ji a Vepřovou panenku s chřestem podáváme se smetanovým
Maso ostrým nožem nařízněte uprostřed, avy šlo plnit. Osolte a opepřete. Chřest očistěte a spařte horkou
Vepřovou panenku omyjeme, zbavíme blanek a osolíme, Uprostřed panenku prořízneme a naplníme švestkami.
Vepřovou panenku odblaníme, vyřízneme do ní kapsu, Plněnou panenku zprudka opečeme na oleji po všech stranách