7.9K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
do něj připravené plátky masa, zasypeme nakrájenou cibulí Během pečení podléváme podle potřeby vodou nebo vývarem
Vepřový bůček s kůží omyjeme, osušíme a kůži nařízneme Pečený vepřový bůček na cibuli je dobrý i studený,
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká půlkolečka. Maso otočíme, nahrneme pod něj cibuli a opět 7 minut
mísy a přidáme nakrájená jablka na čtvrtky spolu s cibulí
Potom přidáme dvě nakrájené cibule, na ně položíme Během pečení přeléváme maso výpekem a podle potřeby
Maso přesuneme do pekáčku, zasypeme nakrájenou cibulí
Vepřový bůček omyjeme, osušíme a kůži nařízněte na Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
Cibuli rozkrájíme na větší nudličky a zpěníme na másle Horká játra obalíme v cibuli a osolíme.