Prémiový obsah
★★★★★
106.1K čtenářů
1 h 5 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Vepřové kotlety opláchneme pod studenou tekoucí vodou Vepřové kotlety podáváme s vařenými brambory, houskovým
Obě masa dáme do hrnce, zalijeme horkou vodou a uvaříme do měkka. Maso vyndáme a necháme zchladnout.
Všechny suroviny nakrájíme na kostky. Na hluboké pánvi rozpálíme olej a osmahneme cibulku. Přidáme zeleninu
Cibule oloupeme a nakrájíme najemno. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Mouku smícháme
V misce si utřeme česnek se solí, tím potřeme maso a posypeme kmínem. Přesuneme do pekáčku a obskládáme
Vepřové maso omyjeme, dáme do pekáčku potřeme solí,
Ve větším kastrolku osmahneme na sádle dorůžova cibuli. Maso osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem, obalíme
Vepřovou plec lehce nařízneme na kůři, osolíme, opepříme
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. V kastrolu na oleji osamžíme do zlatohněda nakrájenou cibulku
Klasika. Mňam
S Hranolky??