Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
1 h 35 m
Kuchař Berda
Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
Poklademe lístky tymiánu, oříšky a nakrájenými rajčaty
V pánvi rozehřejeme 3 lžíce olivového oleje a závitky Závitky vyjmeme a udržujeme horké.
Také rajčata osolíme a opepříme. Na talíř klademe vepřové plátky a na ně rajčata.
Naklepané, na krajích nařezané vepřové řízky opečeme Před dodušením přidáme umyté rozčtvrcené rajčata a
Vepřové maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Připravené závitky opečeme na rozehřátém oleji ze všech
zeleninový vývar a přiklopené asi 20 minut dusíme, pak závitky přilijeme ji do omáčky, promícháme, vložíme zpět zelné závitky
cibulku a na ni znovu vložíme závitky. Potom vepřové závitky servírujeme na talíř, přelijeme
Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran závitky Na závěr přilijeme víno, do omáčky vložíme závitky
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na plátek položíme čtvrtku jablka obalenou plátkem