Prémiový obsah
★★★
8.9K čtenářů
2 h 30 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
a než začne mléko vařit nalijeme ho na maso. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s chlebem a pečeným
Z jednotlivých kotlet odstraníme přebytečný tuk a po petrželovou nať a hořčici promícháme a směsí potřeme kotlety
propláchnutou a třikrát spařenou rýži zalijeme v pekáči mlékem V hotové kaši má být mléko vstřebáno do rýže.
Kotlety potřeme olejem, osolíme a opepříme. Kotlety potřeme pestem, přidáme plátky rajčat a posypeme
Hříbky si den dopředu namočíme do mléka, do zapékací cibuli, na ni okořeněné maso a přidáme hříbky i s mlékem
Z vepřového karé nasekáme čtyři kotlety, trošku je Potom šťávu přecedíme na upečené kotlety.
Z vepřové karé nasekáme kotlety s kostí, naklepeme Povaříme a vložíme do ní upečené kotlety, které už
Z vepřového karé nasekáme čtyři kotlety s kostí. zlehka Šťávu povaříme a podlijeme jí upečené kotlety.
Na oleji zpěníme plátky slaniny a poté vyjmeme do výpečku dáme plátky osoleného a opepřeného masa. Opečeme