Prémiový obsah
★★★
7.4K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Výpek z kotlet použijeme na přípravu omáčky. Kotlety vložíme zpět do omáčky a necháme krátce podusit
Na mírném ohni vaříme za stálého míchání, dokud omáčka a přidáme polovinu vepřového.
Maso potřete solí a vložte do pekáče. Přilijte 1 cm vrstvu vody. Vložte do trouby a pečte na 200 stupňů
Očištěné jehněčí kotlety zbavíme nadbytečného tuku Pak kotlety vyjmeme, necháme okapat a položíme na rozehřátý
Bylinky omyjeme a osušíme. Vložíme kotlety, cibuli a snítku tymiánu.
Maso omyjeme, osušíme, okrajové blány nařízneme, mírně naklepeme a opečeme zprudka na rozehřátém oleji
Očištěné vepřové maso nakrájíme na plátky. Kotletu přelitou omáčkou podáváme se šťouchanými bramborami
Zalejeme vodou, přidáme sójovou omáčku a vhodíme kostku v troše vody rozmícháme lžíci mouky a nalijeme do omáčky
Vepřové maso osolíme a opepříme, orestujeme na pánvi
Omáčku podle chuti osladíme, osolíme a opepříme. rozkrojíme na poloviny, dáme na talíře, přelijeme hořčičnou