Pokud slupky na česneku drží víc, než se nám hodí, položíme stroužek česneku na prkénko a plochou stranou nože zmáčkneme.
Slupky pak půjdou lépe odstranit.
Maso odblaníme, omyjeme a osolíme. V pánvi rozpálíme olej. Panenku opepříme, posypeme nasekaným šalvějem
Ledvinky důkladně umyjeme, zbavíme tuku, nakrájíme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, kmín, okapané ledvinky
Česnek nasekáme a orestujeme na másle, přidáme bazalku, oříšek, trošku vody a podusíme. Poté přidáme
dovnitř dáme pár kousků jablka, kousek másla a snítek šalvěje máslem, přidáme pokrájená jablka a cibule,polovinu šalvěje
Ledvinky podélně rozřízneme, vykrojíme žilky, tuk a Potom ledvinky příčně nakrájíme na plátky.
Ledvinky nakrájíme na 2,5cm kousky. V pánvi na oleji smažíme ledvinky zhruba 3 minuty,