Prémiový obsah
★★★
9.7K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme zelený nakládaný pepř Panenku očistíme, nakrájíme na medailonky, opepříme
Na rozpáleném oleji zprudka osmahneme očištěnou, osušenou a osolenou panenku. Poté dáme do pekáčku a
Maso omyjeme, osušíme a lehce naklepeme.Barevný pepř nahrubo, maso potřeme olejem, přelijeme octem, posypeme pepřem
Panenku očistíme, nakrájíme na medailonky silné asi Poté na pánvi rozpálíme olej a z obou stran medailonky
Vepřovou kýtu zbavenou tuku rozkrájíme přes vlákno Vepřové mase několikrát vyšší obsah vitamínu B, než
Medailonky osolíme, opepříme a posypeme drceným kmínem směsi, dochutíme podle chuti kmínem, scherry, solí a pepřem
Omyté a osušené panenky odblaníme a nakrájíme na medailonky zelenina změkne, odklopíme ji, navrch rozložíme opečené medailonky
se lžící studené vody, okořeníme tymiánem, solí a pepřem Troubu vyhřejeme na 220 °C, vepřové panenky omyjeme
Vepřovou panenku očistíme, nakrájíme na medailonky Pak každý medailonek obalíme po obvodu plátkem šunky
Panenku nakrájíme příčně na plátky, mírně je naklepeme, osolíme a opepříme. Pak plátky vložíme do rozehřátého