Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Bůček očistíme, vykostíme, ostrým nožem do něj nařízneme Dozlatova upečený bůček nakrájíme na plátky a podáváme
Bůček omyjeme, osušíme a uprostřed nařízneme, aby vznikla
Bůček omyjeme a špičatým ostrým nožem v něm uděláme Plněný bůček nakrájíme na porce a ozdobíme listy hlávkového
Rajčata na špičce nařízneme a spaříme vroucí vodou. Bůček rozřízneme na plát a směsí maso naplníme, osolíme
Maso očistíme, vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme a na rozpáleném sádle po všech stranách opečeme
Vepřový bůček povaříme v trošce vody s rozčtvrcenou Uvařený bůček nakrájíme na plátky asi 2 cm široké.
Rajčata umyjeme, ukrojíme jim vršky a vnitřek vydlabeme Takto připravenou náplní naplníme rajčata, přiložíme