6.9K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
protlak a podusíme doměkka, cizrnu propláchneme, fazolky
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené Porce lososa podáváme s podušenými fazolkami, pokapeme
Fazolky zbavíme stopek. Přidáme fazolky a promícháme.
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list pánvi si připravíme jíšku, kterou poté vmícháme k fazolkám
Opět osmahneme a přidáme fazolky. Nakonec podáváme společně pyré s fazolkami a krkovičkou
omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit společně s fazolkami
Fazolové lusky omyjeme a odstraníme vršky a veškeré vláknité kousky. Poté je nakrájíme na malé kousky
hotové omelety orestujeme krátce na pánvi nakrájené fazolky