Prémiový obsah
★★★★
47K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
Silnou kůži nařízneme nožem na čtverce. Smícháme sůl, pepř, kmín směs potřeme na maso ze všech stran
Maso nejprve důkladně naklepeme, osolíme, opepříme, lehce poprášíme hladkou moukou a potom ho osmažíme
Vepřovou kýtu zbavenou tuku rozkrájíme přes vlákno Vepřové mase několikrát vyšší obsah vitamínu B, než
Řízky naklepeme a osolíme. Na oleji osmahneme cibulku a přidáme k ní maso. Podlijeme vínem a dusíme dosud
Maso necháme vcelku, očistíme, osolíme a opečeme na rozpáleném sádle. Opečené maso podlijeme teplou vodou
Maso omyjeme, osušíme a ze všech stran ho opečeme na rozpáleném tuku. Opečené maso vyjmeme a ve vypečené
Omyté a osušené maso nakrájíme na řízky, mírně naklepeme, osolíme, posypeme pepřem, kari kořením a na
Nejprve rozšleháme žloutky se solamylem, maso omyjeme, nakrájíme ho na plátky, naklepeme a na okrajích
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, necháme odležet. Na oleji orestujeme cibuli, česnek, maso, zasypeme
Maso potřete solí a vložte do pekáče. Přilijte 1 cm vrstvu vody. Vložte do trouby a pečte na 200 stupňů
Maso nakrájíme na řízky, které naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou, po obou stranách opečeme
Tak tenhle recept je fakt vynikající, zrovna máme plná bříška této dobroty! Jen jsem dala vše do veliké zapékací mísy, aby to bylo jen po jedné vrstvě a dobře se to porcovalo.