Prémiový obsah
★★★
14.1K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
nakrájenou nadrobno osmažíme na sádle, přidáme umyté srdce Měkké srdce vytáhneme a šťávu zaprášíme moukou.
Dobře oprané srdce rozkrájíme na plátky. Přidáme nakrájené srdce, mletou papriku, pepř, mletý
Srdce rozpůlíme, odblaníme, odstraníme žilky, opláchneme Na tuku zpěníme cibuli, vložíme nakrájené srdce, okořeníme
Na sádle orestujeme nakrájenou cibuli a polovinu česneku. Přidáme papriku, nakrájené maso, a koření.
Cibulku si nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle, poté přidáme nakrájené maso na kostky. Osolíme a
Na rozpálený tuk přidáme nakrájené maso. Opečeme dohněda a dáme vyndáme. Vsypeme nakrájenou cibuli, česnek
Hotový guláš podáváme ve vydlabaném opečeném bochníku
Jakmile je maso měkké, zahustíme guláš moukou rozmíchanou