Prémiový obsah
★★★
17.8K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Játra nejprve očistíme. Přidáme játra a grilujeme zprudka z obou stran (asi
Telecí játra umyjeme a pokrájíme na stejné řízky. Měkké játra zahustíme směsí ze smetany a mouky a povaříme
V pánvi rozpálíme zbytek oleje a játra na něm několik Játra osolíme a dáme spolu se zeleninou na velkou mísu
Pak nakrájíme játra na proužky a vše vložíme do rozehřátého Játra osolíme a zalijeme omáčkou, kterou vytvoříme
Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, Když jsou játra měkká, přidáme zeleninové lečo, osolíme
Omytá celá husí játra vložíme na půl hodiny do studeného Když játra zrůžoví, podlijeme je trochou horkého vývaru