Prémiový obsah
★★★
18K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
vývar a mícháme dokud omáčka nezhoustne.pridame dvě smetany Játra se solí až na závěr!
Telecí játra umyjeme a pokrájíme na stejné řízky. Měkké játra zahustíme směsí ze smetany a mouky a povaříme
Na oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená Smícháme zakysanou smetanu se 2 lžícemi mouky a přidáme
Na olivovém oleji dozlatova opečeme játra, přidáme Přilijeme smetanu, přivedeme k varu a po krátkém povaření
oloupanou a jemně nakrájenou cibuli, nakrájenou šunku a játra Měkká játra posypeme strouhaným sýrem a osolíme.
Očištěná kuřecí játra nakrájíme na větší kousky. Na pánvi na rozehřátém oleji opečeme kuřecí játra ze
Potom játra rozložíme do misky na opečenou slaninu, vejce rozmícháme se smetanou, osolíme a opepříme.
nadrobno, zpěníme na oleji, přidáme nadrobno nakrájená játra
Příprava závitků: Kuřecí prsa bez kůže rozřízneme na nakrájíme a dáme na tuk smažit, až začne zlátnout přidáme játra
Kuřecí játra omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kousky