Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Játra, na tenká kolečka nakrájený pórek a na nudličky Podlijeme vínem, přidáme zázvor a dusíme doměkka.
Opečeme je ze všech stran, přidáme hřebíček a podlijeme vínem Dusíme doměkka a nakonec játra osolíme.
Játra omyjeme, osušíme a zbavíme blan. Z vína, nasekané cibulky, kmínu a pepře připravíme
Játra propláchneme, očistíme a nakrájíme na kousky. pyré a vínem.
Játra omyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky a lehce Hotová játra vyjmeme a uchováme v teple.
Opláchnutá a osušená játra nakrájíme na hranolky, jemně cibuli osmahneme na sádle, vložíme na ni připravená játra
Opláchnutá, odblaněná vepřová játra namočíme do mléka Játra osolíme a podáváme s kečupem, opečenými bramborami
Vepřová játra nakrájíme na plátky, vepřové maso na jíšku spojíme s druhou polovinou polévky s masem a játry
Odblaněná, studenou vodou opláchnutá játra nakrájíme Do uvařené rýže přidáme játra, posypeme nasekanou petrželovou