Prémiový obsah
★★★★
22.8K čtenářů
2 h 10 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
nastrouhanou cibulku zapěněnou na sádle, zalijeme směsí ze smetany Omáčku ředíme vývarem ze srdce.
Srdce uvaříme ve slané vodě doměkka. Srdce nakrájíme na plátky a při podávání přelijeme
Srdce uvaříme ve slané vodě se zeleninou. Povaříme, do omáčky vložíme na nudličky pokrájené srdce
Srdce očistíme a ponoříme ho do hrnce s vařící vodou Potom na pánev přidáme v mouce obalené plátky srdce
Nalijeme do uzavírací dortové formy na srdce o průměru vychladnout a polijeme polevou připravenou z horké smetany
Srdíčka nakrájíme na širší plátky a pod tekoucí vodou odstraníme krvavé usazeniny. Do hrnce dáme špek
tuhý sníh a vmícháme do těsta a dáme upéct v eformě srdce POkud tuto formu nemáme, musíme z upečeného těsta srdce
V hrnci smícháme mák, mléko, med, rum a muškátový oříšek. Za stálého míchání přivedeme k varu a odstavíme
Slaninku si vyškvaříme na pánvi, přidáme cibuli a osmažíme dozlatova. Přidáme česnek, tymián, a ještě