Prémiový obsah
★★★
5.5K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Vypracujeme těsto, které potom přes struhadlo na halušky Zelí pokrájíme na menší kousky.
papírem poklademe překrojenou kapustu a nakrájené zelí Podáváme společně ze zelím a kapustou.
Těsto dáváme po částech do síta na halušky a vařečkou Ihned promícháme, aby se halušky nelepily na dno hrnce
Halušky připravíme dle návodu na obale. Do hotových halušek vmícháme osmahnutou cibuli se slaninou
Ve vroucí vody uvaříme halušky (které vytvoříme přes Jakmile halušky vyplavuj na hladinu jsou hotové, smícháme
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
nakrájené brambory, trochu kmínu, sůl a poté přidáme kysané zelí a povaříme.
Zelí slijeme a nadrobno jej pokrájíme. přidáme k cibulce Knedlíky podáváme se zelím.
Vroucí vodu s octem, solí a cukrem vylijeme na zelí Potom ji promícháme polijeme rozpraženou uzenou slaninou