Prémiový obsah
★★★★★
27K čtenářů
1 h 15 m
s.dena
Mírně pikantní směs je vhodná ke steaku, toustu či jen tak na chuť.
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Dýni oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Jakmile je dýně měkká rozmixujeme a přidáme nasekanou
Dýni nakrájíte na 1 až 2 centimetry velké kostičky, V nálevu dýni necháte přes noc.
Brambory oloupeme a jemně nastrouháme. Cuketu umyjeme, oloupeme (pokud je větší zbavíme semínek) a nahrubo
Dýni Hokaido (umytou a neoloupanou) rozkrojíme a vydlabeme Do ní přidáme brambory, dýni a žampiony a promícháme
Dýni uvaříme do měkka, nastrouháme nahrubo a vložíme česnek a bazalku a nakonec přidáme k nastrouhané dýni
Dýni oloupeme a nakrájíme na kousky. vyjmeme bobkový list a skořici, osolíme, opepříme a dýni
Vnitřek dýně vymažeme olejem. Osolíme, opepříme. Upečenou dýní necháme vychladnout na mřížce.
Dýni si nakrájíme na menší kousky, na oleji osmahneme cibulku a česnek a přidáme dýni, necháme asi 10 minut
Dýně nakrájíme na drobné kostky. Posledním krokem je zavaření minut asi 15 při teplotě
Dýni rozkrojíme, vydlabeme jádra, oloupeme a dužinu smícháme s vodou a tímto nálevem zalijeme nakrájenou dýni
Dýni umyjeme, neloupeme, rozkrojíme a vydlabeme. zaprášíme moukou, chvilku promícháme a přidáme k dýni