Prémiový obsah
★★★
15.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
rozehřejme, přidáme kousek másla a nalijeme těsto na palačinku Hotové palačinky mažeme jahodovou marmeládou, smotáme
Na oleji osmažíme tenké palačinky dozlatova. Hotové palačinky naplníme malinovou marmeládou a srolujeme
Borůvky si svaříme s cukrem a hotové palačinky vždy borůvkovou směsí potřeme a srolujeme.
vykrajujeme kolečka, na jedno naneseme doprostřed marmeládu
Hotové palačinky potřeme marmeládou složíme napůl a
Příprava žahouru: Borůvky s cukrem a skořicí rozvařte se 3 lžícemi vody a promíchejte se smetanou. Příprava
ukrajujeme kousky, které rozválíme a každý naplníme borůvkovou
rozehřejme, přidáme kousek másla a nalijeme těsto na palačinku Hotové palačinky namažeme marmeládou, smotáme a pocukrujeme