4.6K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Kroupy doměkka uvaříme, zeleninu nakrájíme a podusíme V zapékací míse smícháme zeleninu, kroupy, olivový
Fazole namočíme přes noc do vody a potom je uvaříme Kroupy uvaříme zvlášť, se lžičkou sádla.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a pak uvaříme Přidáme fazole, osolíme, opepříme a přidáme majoránku
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Rajčata nakrájíme na osminky, dáme je do menší zapékací
přeložíme do máslem vymaštěného kastrolu, pokryjeme rajčaty
Rajčata omyjeme, odkrojíme vršek, vnitřek vydlabeme strouhaný sýr, vejce, promícháme s vydlabaným vnitřkem z rajčat
Nakrájíme sýr na tenké plátky, rozpůlíme rajčata a lístky bazalky, plátky mozzarelly a nakonec polovinu rajčete
piniovými oříšky, kukuřičnou moukou a přidáme nakrájená rajčata