Prémiový obsah
★★★
11.4K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Brambory, kedlubny a pórek oloupejte a nakrájejte na brambor, hrst uzeniny nakrájené na kousky, vrstva kedlubny
Kedlubnu očistíme a vcelku ji uvaříme ve vodě do měkka Vzniklou směsí plníme uvařené a rozpůlené kedlubny.
Zeleninu očistíme, omyjeme, dáme do hrnce a zalijeme vývarem. Přidáme olej, zakryjeme pokličkou a vaříme
Čtyři větší kedlubny očistíme a vydlabeme. Všechno dobře promícháme a naplníme kedlubny.
Kedlubny očistíme, nakrájíme na plátky, podlijeme trochou Vmícháme kedlubny, přisolíme, přísladíme a dodusíme
Pak oloupeme kedlubny, odkrojíme z nich horní čtvrtinu Vydlabané kedlubny vytřeme máslem, naplníme masovou
Kedlubny omyjeme a seřízneme vršek, následně vydlabeme Připravenou nádivkou naplníme připravené kedlubny a
Kedlubny a ředkvičky očistíme, oloupeme a nakrájíme Poté přidáme kedlubny, také orestujeme a podlijeme
Kedlubny oloupeme, vydlabeme a rovně seřízneme. Kedlubny naplníme bulgurovou směsí, narovnáme na mísu
Sýr a šunku nastrouháme nahrubo, přidáme na kostičky nakrájený salám, na kousky rajčata a na kolečka
Troubu si předehřejeme na 175°C. Najemno nastrouháme sýr, na kostičky nakrájíme šunku. V misce rozšleháme