Prémiový obsah
★★★
6.7K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme Příprava masa: Bůček nakrájíme na kostky a v osolené
Bůček uvaříme a vychladlý nakrájíme na kostky. Zelí zbavíme košťálů, nakrájíme ho na nudličky a uvaříme
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme , přidáme mouku a uděláme jíšky, do které přidáme zelí
Příprava zelí: Zelí si zalijeme troškou vody a dusíme
Vepřový bůček opláchneme pod studenou tekoucí vodou Na cibuli vložíme vepřový bůček a opečeme po obou stranách
Přidáme na nudličky nakrájený bůček, necháme změknout Přidáváme nakrájené zelí - dusíme a může se podlít
Na cibuli osmažíme do červena na kostky nakrájený bůček K bůčku na zelí podáváme brambory, špagety, rýži či
Naporcovaný bůček vložíme do vymazané zapékací misky
Nejprve bůček orestujeme na sucho ze všech stran, poté Bůček přeložíme na plech a pečeme 20 minut při 200°
Do většího pekáčku dáme nadrobno nakrájenou cibuli, jablko a koření. Maso dobře osolíme, položíme na