Prémiový obsah
★★★
2.7K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
V rendlíku smícháme rýži s mlékem a vaříme 20-30 minut. Za stálého míchání přidáme sůl, rozinky, žloutky
Troubu předehřejeme na 240°C. Připravíme si plech na muffiny a do každé mističky dáme lžičku oleje. Plech
horkého mléka a za stálého míchání uvaříme hustý pudink Před podáním přelijeme pudink zředěným ovocným sirupem
Ze surovin vypracujeme těsto, vložíme do stojku a vytlačujeme tyčinky. Tyčinky upečeme v troubě a slepujeme
Předehřejeme troubu na 180°C. Do hrnce dáme vařit rybu (vykoštěnou). Oloupeme a na kostičky nakrájíme
Želatinu rozmícháme s moučkovým cukrem a se třemi lžícemi vody a za stálého míchání ji rozpustíme nad