Prémiový obsah
★★★
3.6K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
cibuli, kterou necháme zapěnit a očištěný, nakrájený celer
rozpuštěném másle osmahneme utřený nebo prolisovaný česnek
Celer a petržel očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky Podáváme s dušenou rýží nebo s těstovinami.
hrnci svaříme smetanu a mléko, přidáme prolisovaný česnek Celer očistíme, okrájíme a nakrájíme ho na tenké plátky
nakrájíme na tenké nudličky dobře očištěnou slaninu a celer rybího vývaru z kostky a asi čtvrt hodiny dusíme, až celer
Oloupaný celer nakrájíme na 8 plátků. Nadívaný celer zavineme do plátku slaniny a dáme zapéci
Celer oloupeme a očistíme, nakrájíme na kolečka a hořčici a dle chuti sůl, pepř a kečup a rozmáčknutý česnek