Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Brambory důkladně omyjeme. Na struhadle nastrouháme na teňoulinké plátky (2 mm). Dobře vysušíme utěrkou
Na připravený plech vyložený pečicím papírem nasypeme hromádky nastrouhané parmezánu, dostatečně daleko
Brambory si nakrájíme na plátky a promícháme s olejem, některé posolíme. Okmínujeme, některé potřeme
Houby šitake nakrájíme na plátky, zakapeme olivovým olejem a osolíme. Vložíme na plech, který máme vyložený
V míse smícháme mouku, sůl, olej, droždí, promícháme a pomalu přidáváme vodu. Vypracujeme hladké těsto
Ředkvičky si pokrájíme na tenká kolečka, dáme na plech s pečícím papírem a pokapeme ghí. Smícháme si
Řepu oloupeme, nakrájíme na tenké plátky. Smícháme vodu, ocet, olej, přidáme řepu a promícháme. Necháme
Omyjeme si dýni a škrabkou na brambory z ní uděláme plátky. Rozpálíme si olej a plátky usmažíme. Dáme
z bílků a cukru ušleháme sníh, do kterého přidáme hladkou mouku a mandlový extrakt. Vymažeme plech na
Cuketku si nakrájíme na velmi jemné plátky. Olej smícháme se solí, kořením, česnekem, bazalkou a rozmarýnem
Chipsy rozložte na plechy vyložené pečicím papírem Až se chipsy začnou kroutit, jsou upečené.
Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku a česnek. Přidáme nakrájená rajčata, zalijeme vývarem a 15 minut