8.5K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Zeleninu si povaříme v osolené vodě, aby byla napůl měkká. Salám nakrájíme, sýr nastrouháme, smícháme
Nákyp přelijeme bešamelovou omáčkou, posypeme strouhankou
Omyté brambory uvaříme doměkka. Poté oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli, papriku a cuketu očistíme
Očištěnou zeleninu uvaříme v osolené vodě doměkka, květák rozebereme na růžičky, ostatní zeleninu drobně
Zeleninu očistíme, uvaříme v osolené vodě doměkka, květák rozebereme na růžičky, hrášek necháme okapat
Brambory si uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme na kostičky, papriku
Troubu předehřejte na 190 stupňů. Vymastěte zapékací mísu. Těstoviny povařte osm minut v osolené vodě
Předehřejte troubu na 200 °C. Oba druhy brambor vařte ve vodě asi 15–20 minut doměkka.,Ve velké pánvi
Zeleninový nákyp nám nabude. Zeleninový nákyp pečeme v mírně vyhřáté troubě do té
Bifteky jemně naklepeme a opečeme je z obou stran na rozpáleném tuku doměkka. Potom je osolíme, opepříme