Prémiový obsah
★★★
18.6K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Z kapusty vyřízneme košťál a listy nakrájíme na širší Nakrájenou kapustu dáme do hrnce, podlijeme vodou,
osolíme, opepříme, posypeme paprikou, kmínem a utřeným česnekem Bůček s kapustou podáváme knedlíky.
Nakrájíme cibuli najemno, česnek prolisujeme, vše smícháme a přidáme ke kapustě.
rozšlehaným s mlékem, přidáme cibulku a nasekaný česnek a připravenou kapustu.
Mrkev nakrouháme na kolečka a orestujeme na oleji, zalijeme vodou a podusíme doměkka. Mouku rozmícháme
Na sádle opražíme očištěnou, nakrájenou mrkev, přidáme zelený hrášek, vykostěného a na kousky nakrájeného
Fazole namočíme do studené vody a necháme je přes noc. Pak přidáme bobkový list a pepř a vaříme doměkka
Maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na úhledné kousky. V hrnci rozehřejeme kousek másla, vložíme
Kedlubny očistíme, nakrájíme na plátky, podlijeme trochou vařící osolené vody a dusíme téměř doměkka.
papriku a cibuli a společně opékáme, po chvíli přidáme česnek