Prémiový obsah
★★★
7.3K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Nakrájenou kedlubnu na plátky dáme vařit do osolené vody asi 10 minut. Mezitím si připravíme jíšku z
Strouhanku smícháme s nastrouhaným parmazánem. Kedlubny nakrájíme na plátky a osolíme a opepříme. Plátky
Kedlubnu očistíme, umyjeme, nakrájíme na čtvrtiny a vložíme do vroucí osolené vody. Uvařený kedluben
Umytý, oloupaný kedluben a mrkev uvaříme v osolené vodě. Nastrouháme ho na nudle, nebo na plátky a dáme
Kedlubny očistíme a nakrájíme na nudličky. Na másle orestujeme cibulku, přidáme kedlubny, dochutíme solí
Nakrájenou cibuli orestujeme v hrnci, poté přidáme nakrájenou bramboru a kedlubnu na kostičky. Zalijeme
Brambory i kedlubny oloupeme, opereme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme je osolenou vodou a přivedeme
Kedlubny očistíme, omyjeme na nastrouháme nahrubo. Vložíme je do mísy, přidáme na kostky nakrájený balkánský
Kedlubny nakrájíme na nudličky, v hrnci rozehřejeme máslo a kedlubny podusíme. Zaprášíme hladkou moukou
Ve vodě uvaříme drobně pokrájenou zeleninu, pak vodu slijeme, ale nevyléváme! Zeleninu důkladně rozmačkáme
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu