2.7K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Potom těsto vytáhneme, koláč rovnoměrně pokryjeme paprikami rozšleháme vejce s mlékem a špetkou soli, touto směsí koláč
Papriky zbavíme jadřinců, vydlabeme a omyjeme. Směsí papriky naplníme a poté dáme do pekáčku s kouskem
Dále posypeme mletou paprikou a kmínem. Kuře během pečení poléváme šťávou.
Papriky omyjeme a ogrilujeme do černa. Přidáme česnek nakrájený na plátky a papriky.
Dejte do mixéru, přidejte pečené, loupané papriky a
Papriky omyjeme a ogrilujeme do černa. Přidáme česnek nakrájený na plátky a papriky.
Směs propracujeme a naplníme do připravených paprik Papriky naskládáme do pekáče a zalijeme 200 ml vody
U paprik seřízneme špičku, dobře očistíme a odstraníme Takto připravené papriky plníme masovou směsí a přiklopíme
Papriky omyjeme, rozpůlíme, vyřízneme semeník a lusky Pečené papriky rozdělíme na talíře.