Prémiový obsah
★★★
2.8K čtenářů
45 m
janapozarova
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Květák rozdělíme na menší růžičky a uvaříme v osolené Růžičky květáku nakrájíme na menší kousky.
Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme na tuku. Pak mírně podlijeme a dusíme doměkka. Cibuli doplníme
Květák namočíme do studené vody. omsahneme na drobno nakrájenou cibuli a vmícháme květák
Květák dáme vařit do osolené vody. oleji zapěníme cibuli se solí, přidáme, rozšťouchaný květák
Květák dobře opereme a uvaříme v osolené vodě téměř Vodu scedíme a květák necháme vychladnout.
Mozeček ve vlažné vodě odblaníme, osušíme v čisté utěrce osmažíne nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájený mozeček
Mozeček vložíme na chvíli do vroucí vody, pak vyjmeme zeleninu nakrájenou na kolečka, přidáme osmažený mozeček
nakrájenou cibulku a zatímco se cibulka opéká, opláchneme květák Na osmaženou cibulku poté dáme uvařený květák, promícháme