Prémiový obsah
★★★★
9.9K čtenářů
55 m
silvous96
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Vnitřek dýně vymažeme olejem. Osolíme, opepříme. zbývající máslo, nasekanou jarní cibulku a pórek, brambory
Dýně rozkrojíme a pomocí lžíce vydlabeme semínka. Dýně nakrájíme na drobné kostky.
Dýni oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Jakmile je dýně měkká rozmixujeme a přidáme nasekanou
Dýni uvaříme do měkka, nastrouháme nahrubo a vložíme Podáváme s bramborem.
Dýni oloupeme a nakrájíme na kousky. vyjmeme bobkový list a skořici, osolíme, opepříme a dýni
Dýni si nakrájíme na menší kousky, na oleji osmahneme cibulku a česnek a přidáme dýni, necháme asi 10 minut
Brambory a dýni oloupeme, důkladně omyjeme, nakrájíme
na podkovy asi 1 centimetr široké, oškrabané brambory Dýni Hokaido nemusíme loupat, pečením nám povrch změkne