Prémiový obsah
★★★
7.9K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
a nivu nastrouháme. Zasypeme zázvorem, sladkou paprikou a osmahneme.
přidáme kousek másla a dochutíme pepřem, solí, mletou paprikou , cukrem a přidáme na proužky krájenou papriku.
Dejte do mixéru, přidejte pečené, loupané papriky a
Papriky omyjeme a ogrilujeme do černa. Přidáme česnek nakrájený na plátky a papriky.
Papriky zbavíme jadřinců, vydlabeme a omyjeme. Směsí papriky naplníme a poté dáme do pekáčku s kouskem
Dále posypeme mletou paprikou a kmínem. Kuře během pečení poléváme šťávou.
Papriky omyjeme, rozpůlíme, vyřízneme semeník a lusky Pečené papriky rozdělíme na talíře.
Směs propracujeme a naplníme do připravených paprik Papriky naskládáme do pekáče a zalijeme 200 ml vody