Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Adi 5 minut před koncem pečení posypeme smetanové brambory posekaným čerstvým rozmarýnem, bylinka tak neztratí
Rozehřejeme troubu na 200 °C. Hrušky omyjeme a dáme rozkrojené na půl a zbavené jadřinců do zapékací
Potom jej přendáme do pekáčku, posypeme rozmarýnem, Během pečení maso podléváme vodou a přeléváme vypečenou
Dáme na plech, přidáme snítky rozmarýnu a pokapeme
V míse smícháme olej, větvičky rozmarýnu, sůl, pepř
Přidáme bůček kůží dolů, snítky rozmarýnu a vše podlijeme
Na pánvičce rozehřejeme med a papriky do něj nasypeme Sundáme z ohně, osolíme, opepříme a posypeme nasekaným rozmarýnem
si osolíme ze všech stran a dovnitř strčíme snítky rozmarýnu Během pečení obrátíme, ke konci sundáme poklici, přidáme
Zalijeme olejem, osolíme, opepříme a přidáme větvičky rozmarýnu
Zakápneme olejem, přidáme rozmarýn a dáme se zapékací