1.4K čtenářů
20 m
janapozarova
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Květák rozřízneme na 4 kusy a přeložíme na plech s Poté smícháme ostatní suroviny a marinádou potřeme květák
olej, citronovou šťávu, sůl a pepř, cukr, nasekané kapary Promícháme a vlijeme na horký květák.
V polovině pečení otočíme. Pečený květák podáváme s bramborem.
Příprava květáku: Květák omyjeme a rozebereme na větší Podáváme společně s květákem ozdobené plátkem osmažené
Přidejte květák, snižte teplotu a vařte, dokud se nůž Květák přesuneme na plech s pečícím papírem a pečeme
Růžičky květáku, nakrájenou cibuli a rajčátka vložíme
Omytý květák rozdělíme na růžičky a osušíme. Zapékací mísu vymažeme olejem a vložíme do ní květák
nasekanou cibulí a přidáme očištěný na růžičky oddělený květák
Květák a cizrnu rozprostřeme na plech, zakápneme olivovým
Rozdělte květák na růžičky, smíchejte s olivovým olejem Přidjte květák a je hotovo. Dobrou chuť.
Růžičky květáku omyjeme a chvíli povaříme v hrnci.