Prémiový obsah
★★★★
15.7K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
cibuli si oloupeme a nakrájíme na kolečka, poté oloupeme česnek a nakrájíme ho na plátky. Obojí vložíme
Mango oloupeme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na malé kostky. Mátu omyjeme, osušíme a otrháme lístky
Podle chuti můžeme uvařené čatní ještě dokyselit octem Uvařené čatní posypeme jemně nasekanou petrželovou
Rajčata omyjeme, do kříže nařízneme a spaříme vroucí vodou. Necháme je vychladnout, oloupeme je a dužinu
Smícháme všechny suroviny, kousky jablek a v hrnci přivedeme k varu. Ztlumíme a vaříme asi 40 minut.
Všechno smícháme, včetně šťávy z kompotu a pomažeme maso, které necháme přes noc celé ponořené marinovat
Rajčata, cibuli a česnek nakrájíme, přidáme sůl a papriku, promícháme a vaříme do zhoustnutí. Pak přidáme
Rajčata na povrchu nařízneme do kříže, spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme
Rajčatové čatní klademe do sklenic, uzavřeme víčkem Čatní bychom měli do jednoho týdne zkonzumovat.