Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
osolené rozkvedlaném vejci) a do strouhanky přidáme sezamové Hotové nugety podáváme s chilli omáčkou.
Osmahneme na oleji a přidáme sezamová semínka. V misce smícháme ingredience na omáčku a poté maso
Z droždí, 125 ml vlažné vody, špetky cukru a lžíce mouky necháme vzejít kvásek. Do mísy dáme mouku, strouhanku
Odvážíme si půl kila mouky. Přilijeme 280 ml vlažné vody. Nalijeme panáka a půl olivového oleje. Přidáme
Na oleji maso zarestujeme a přidáme sojovou omáčku, ještě 6 minut. poté smícháme všechny suroviny na omáčku
Do mísy rozdrobíme kostku droždí, přidáme cukr, zalijeme troškou vlažného mléka a posypeme lehce moukou
rozšlehaným žloutkem, rozřízneme do kříže a posypeme sezamovými