Prémiový obsah
★★★
11.5K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Bažanta očistíme, eventuálně zbavíme peříček a osolíme Poté přidáme houby a nasekanou petrželku a pečeme ještě
Bažanta naporcujeme na 6 kousků, které prošpikujeme Na tento základ naskládáme osolené kousky bažanta,
Bažanta očistíme, osolíme a protkneme slaninou. Tímto bažanta podléváme dokud zcela nezměkne.
Bažanta vykucháme, dobře omyjeme zvenku i zevnitř, Změklého bažanta vyjmeme a rozkrájíme na porce, ty
Bažanta očistíme, omyjeme, osolíme a protkneme anglickou Upečeného bažanta rozčtvrtíme a uložíme na mísu.
Odleželého bažanta očistíme, nařežeme špičatým nožem Takto nachystaného bažanta vložíme na připravenou,
Očistěného bažanta rozčtvrtíme, prošpikujeme anglickou posledních 30 minut pečení přidáme na kousky nakrájené houby
Vykuchaného bažanta necháme asi 5-6 dní na chladném Očištěného a vykuchaného bažanta umyjeme a osolíme.